Allmänt

Måndag igen

Så susade den här helgen snabbt förbi, och lämnade mig med massor av goda minnen och en sträckning i ryggen…

Nåja, jag har inte behövt lyfta lille E för blöjbyte – han är otroligt samarbetsvillig nu för tiden. Han hjälper gärna till genom att helt plötsligt komma rusande helt utan både kläder och blöja. Nu har han lärt sig var man stoppar använda blöjor (i papperskorgen inne i toan, INTE i toastolen) så det är lugnt att bara plocka upp kläderna efter honom. 🙂

Lille J ville flytta till mig, men jag påpekade att det blir så långt för pappa att hälsa på. Då var han inte så noga om en flytt längre. 😉 Det är klart att gullungen tycker det är jättebra på helgerna hos mormor; man får göra lite som man vill och ingen måste åka till jobbet. Tyvärr ser inte verkligheten riktigt ut på det viset, men det vet ju inte han. Än.

Sträckningen i ryggen dök upp redan i slutet av veckan, och jag hoppas verkligen att det inte är ett ryggskott* på gång. Jag får plocka fram mina Dunderpiller att tugga i mig mot ryggont, så jag inte blir liggande. Det har jag inte tid med!

[tags]mormor, barnbarn, ryggont[/tags]

*) Jag kallar det ryggskott även om det inte alltid kommer som ett skott, utan ibland börjar med värk som utvecklas mer och mer.