Allmänt, Foto

Ännu fler

Jag kan helt enkelt inte låta bli att shoppa loss på IKEA, varje gång jag far dit. Nu har jag skickat iväg grejerna B beställt med henne, men det låg ändå ett par grejer i påsen som var mina egna. Den här gången var det ljusstakar (och ännu en plastblomma, ej i bild).

Det är ju inte så att jag är utan ljusstakar, snarare tvärtom, då jag föredrar vanliga ljus istället för värmeljus. Just den här veckan saknar jag däremot ett ljus, som gossarna plockat ur ljusstaken på soffbordet. Nå, jag kommer att hitta det någonstans – förhoppningsvis i vardagsrummet – om jag bara blir bättre i ryggen så jag kan böja mig ner och kika under möblerna.

Jag har börjat läsa en deckare av en fransk författare för att variera mig lite. 😉 Den är helt annorlunda mot de vanliga svenska eller engelska författare jag annars brukar läsa. Framför allt har jag svårt att bestämma mig för om den är nutida eller utspelar sig i något tidigare århundrade.*

Min tankspriddhet når nya höjder. Jag skickade en fil till en kollega i en annan byggnad igår, och idag kom h*n förbi och frågade efter den. Ojdå, jag hade viss glömt att bifoga den, bara skickat ett tomt mail. 😳

[tags]IKEA, ljusstakar, Istider, Fred Vargas, tankspridd[/tags]

*) Den är nutida, men är skriven på ett sätt som kan få en att undra…