Allmänt, Foto

Snöfall

Idag snöar det, kallsnö på den is som finns sedan förra helgens blida. Lite underhalt på sina ställen, men jag har inte fällt mig – än. 😉

Det blev lunch från grillen idag. Jag hade ju inga middagsrester från igår, så valet var lätt. Speciellt som bilen behövde både sopas och skrapas för att kunna köras under lunchen. Jag sparar skrapandet tills jag ska hem ikväll.

Det är roligt när man är populär! Jag fick en tre cm tjock bunt med brev strax före lunch, så jag vet vad jag gör resten av dagen. (Läs: som jag glömt att göra tidigare under veckan.) 😳

Tyvärr, vill jag nästan säga, då jag fått flera mail om något betydligt roligare jag vill ägna mig åt – men det är ju en dag imorgon också. Jag sparar det roliga till då, för då är det ju Äntligen Fredag! 😆

[tags]snö, skrapa bilrutor, populär, roligheter[/tags]

2 kommentarer på “Snöfall”

  1. Hjälp vad mycket snö ni har. Jag är väldigt nöjd med vår barmark så länge dem varar. Men så är jag också skåning egentligen.

Kommentarer är stängda.