Allmänt

Som vanligt

Precis som jag alltid gör, så glömde jag ta några bilder igår på den excellenta julinspirerade maten vi serverades. Nåja, ni kan få en beskrivning istället:

  • Förrätten var en liten skiva kavring med räkröra och prydligt hopsnurrad gravlaxskiva. Dessutom var det inlagd (picklad?) rödlök ovanpå.
  • Huvudrätten var helstekt grissida (sidfläsk, med andra ord) som serverades med potatis- och rotfruktsmos, rostad grönkål och lingonchutney.
  • Till efterrätt var det en saffranscheesecake med grädde, pepparkakssmulor och lingon (tranbär?). Kaffe serverades till, och dessutom fick vi godisskålar med skumtomtar, likörkarameller och chokladtäckta skumhjärtan.

Det var jättegott, och alla var mätta och nöjda efteråt! 🙂

Jag har avbokat min resa till L som skulle blivit av under helgen. 🙁 Jag har alldeles för ont i knän och rygg för att ge mig ut på några äventyr som innebär mycket gå och stå. Julklapparna får jag shoppa här hemma, eller någon annan helg om jag blir i bättre form. Det kan vara kylan som ställer till det. Annars finns ju alltid onlineshopping. 😉

[tags]julmat, smaskens, avbokning, shopping[/tags]