Allmänt, Foto

Otroligt

Jag är irriterad (på jobbet) idag igen! 👿

Egentligen började det igår, men jag trodde det skulle gå över till idag. Tyvärr inte – då jag kollade mina mail i morse hade jag ett ytterst irriterande svar, som tydligt talar om att även om jag har rätt så gör somliga som de vill i alla fall. *mutter mutter fnys*

För att byta ämne, så är det kallare idag igen. Efter några varmare dagar var det -20 grader utomhus i morse när jag skulle ut och morgonhostaröka. Få se om det vänder under dagen, då väderprofeterna lovat ca -8 grader under eftermiddagen?

A hade fyndat en stor julklapp åt gossarna igår, och varit förbi och lämnat den hos mig. Jag får väl slå in den när jag kommit ihåg att köpa julklappspapper, för jag tror inte jag har tillräckligt med pappersrullar hemma. Inte för ett stort paket – däremot kan jag slå in flera små, då det alltid blir en lite för liten bit kvar av varje rulle. 🙄

Förutom de julklappar (parfymer) jag köpt åt mig själv har jag inte ens börjat med shoppingen än. Jag har noll koll på vad småtrollen önskar sig och vet inte vad jag ska hitta på åt de större trollen. 😉 De är ju vuxna och har tid & råd att köpa sina egna julklappar.

Vi står inför ett nytt, spännande kapitel jobbmässigt sett! Jag är egentligen i utkanten av det hela, men misstäcker att jag kommer att få vara support till användarna i alla fall. Därför ska jag kolla upp en del saker innan vi kör igång, så jag är beredd på kommande frågor.

Annars är mitt liv inte så upphetsande. Att nöta en kontorsstol dagarna i ända ger inte så mycket glamour eller spänning. Det mest upphetsande idag är att jag har ett nytt hårspänne, typ. Så här ser det ut:

Jag försökte fota hårspännet på plats i håret, men är inte akrobatisk nog för att få bilden att se bra ut. 😉 Men, ni vet hur det är: allting klär en skönhet… 😆

[tags]irriterad, kallare, julklappar, support, hårspänne[/tags]