Allmänt, Foto

Vinter

Det är vinter. Då är det kallt. Så är det. Det här är ju ändå mer eller mindre normaltempeteratur. ”Runt tjugo”, det är inget att gnälla över.*

Enda trösten med kylan är att det åtminstone inte snöar. Just nu. Mer snö är på väg, tillsammans med varmare väder. Aldrig får man vara nöjd.

En som blir glad över att jag gnäller över kylan är N, som äger Grillen här bredvid. Gissa vem som lunchar hos henne när det är för kallt att idas åka hem, där det ändå inte finns några rester…? 😉

Min matsedel sprack handlöst igår, mest beroende på att jag jobbade över en dryg timme och inte iddes börja laga någon mat när jag kom hem. Jag tog till favoriträtten ”smörgås” istället, som går att variera i det oändliga. Snabblagat och lite disk. 🙄

[tags]vinterväder, grillmat, matsedel, smörgås[/tags]

*) Nu råkar det vara aningen för varmt inomhus också – jag föredrar ju en temperatur på ca 19 grader, både för kroppen och plånboken 😉 – men jag ids inte längre skruva upp och ner värmen när gossarna ska komma eller har åkt.