Allmänt, Foto, Katter

Ändrade mig

Jag iddes inte fara till affären och handla igår efter jobbet. Middagen fanns ju färdig hemma, med allt jag skulle ha, så jag far och handlar idag istället.

Däremot åkte jag förbi macken och råkade* köpa en fönsterstjärna till köket där. Nu är inte glödlampan den bästa, men det visade sig att det skulle vara lampa med stor sockel, och de ”mysigare” glödlamporna jag hade hemma var med liten sockel. Nåja, det är snabbt avhjälpt när jag far och handlar ikväll.

Snöfallet drog igång igen under kvällen. Det är något nästan meditativt att sitta och se snöflingorna dansa förbi gatlyset. Ibland susar de snabbt förbi, som vita streck, ibland dalar de sakta mot marken, då och då snurrar de runt i en livlig dans… Jag kan sitta länge och låta mig förföras av enkelheten i det vita.

Froppisen gick ut tidigt i morse. Så tidigt att jag somnade om innan jag hann höra att hon ville in igen. Ojojoj, den blicken jag fick när jag äntligen släppte in henne. Hon hade FRUSIT (i nollgradigt) i TIMMAR (säkert 0,75 timmar) och var SVULTEN (nyskiten, så det fanns plats i magen) och OKLIAD (ja, ja) med KALLA  tassar, o s v. 🙄

[tags]handla, stjärna, snöfall, kattstackare[/tags]

*) Jag hade planerat att köpa en sådan stjärna, men visste inte att de fanns även på macken. Till halva priset, dessutom! 🙂