Allmänt, Foto

Julbak

Jag fick smakprov på ett julbak i morse! 🙂 Vad glad jag blev!

En av mina jobbarkompisar hade julbakat igår, så hon tog med färska kakor till mig. Jag har tidigare varit avsmakare till hennes bakförsök, så vi upprepar succén! 😉 Det är en egen modell av jitterbuggare som hon gör.

Igår var jag hem och åt på lunchen. Satt och läste i lugn och ro, och gick sedan ut på altanen och rökte. Eftersom det var kallt, stängde jag altandörren i lås, då jag visste att Froppisen inte ville komma ut.

När jag kom in igen gick jag förbi köksdörren för att ta min jobbjacka* – OCH SÅ STÅR DET EN SVARTKLÄDD KARL OCH ROTAR I MITT KYLSKÅP!!! 😯 Jag studsade till, innan jag insåg att det var A, som mellanlandat på väg till jobbet. Han hade ropat hallå när han kom in, men det hörde jag inte när dörren var stängd. Ungar! 😉

Som vanligt har jag Stora Planer för helgen, vad gäller städa-tvätta-diska. Vi får väl se hur det går med den saken, men det börjar vara dags ta itu med julstöket. Jag har samlat några kattmatlådor på kökssoffan att slå in julklappar i – när de väl kommer. *mutter mutter* Köpte några pappersrullar när jag handlade, så jag inte blir utan papper mitt i inslagningen.

UPDATE
De där kakorna s-m-ä-l-t-e-r i munnen, barasånivet! 😆

[tags]julbak, jitterbuggare, skrämseltaktik, helgplaner[/tags]

*) Jag hade rökjackan på mig när jag var ute, den som hänger på sin krok bredvid altandörren.

2 kommentarer på “Julbak”

  1. Min pappa bakade ofta jitterbuggare. Fast snurrvarianten. Han var väldigt duktig på att baka kakor. Å andra sidan åt han upp de flesta själv också.
    Trevlig helg.

    1. De ska ju egentligen vara snurrade, men min jobbarkompis ids inte. De smakar ändå bra. 😉

Kommentarer är stängda.