Allmänt

Lite lagom förvirrad

OK, det är alltså tisdag idag, fast det känns som måndag. Hmm. Kan ta några timmar att vänja sig vid det. Helgen var – som vanligt – alldeles för kort, även om vi fick en extra ledig dag.

Den här veckan får ni inte heller någon matsedel. Jag köpte en julskinka till halva priset när jag handlade på nyårsafton, så nu blir det skinka på längden och tvären tills den är slut. Ungefär. OK, jag kanske blandar in lite inlagda sillar i min meny också, då det fortfarande finns kvar av de jag köpte till jul.

Igår upptäckte jag att mina favoritgrannar, på andra sidan gatan, köpt ny bil! De hade köpt den för ungefär en månad sedan, men jag har trott de haft besökare när jag sett en okänd bil på deras gård. Det blir lätt så, när det är vinter och bilen oftast står inne i garaget. 😳

[tags]tisdag, matsedel, julskinka, grannar[/tags]