Allmänt

Dra ut på plågan

Jag vill verkligen inte fara och handla, och har därför dragit ut på plågan ännu en dag. Igår fick jag ihop en ”middag” med det som fanns hemma, men ikväll bör jag handla lite mat. Om inte annat, så behöver jag fylla på kaffe, cigg och kattmat. Med de tre ingredienserna klarar jag mig länge. 😉

Ibland blir jag irriterad på mig själv. Jag hade ju en (reserv-)plan för middagen, men ”skulle bara” först – och det slutade med att jag inte iddes laga till det jag planerat. Ja, ja. Det får väl bli idag istället. Min reservplan, alltså.

Få se vilken dag jag får mitt nya modem, jag har saker jag behöver göra på datorn hemma. (Läs: beställa från Ellos eller annan postorderfirma.) Modemet är på väg, men det kan ta ett par dagar. *trummar otåligt med fingrarna*

Dessutom behöver jag snart fylla på med böcker i surfplattan. Jag kan lyssna/ läsa via mobilen, men läser helst på surfplattan. Större skärm, behöver inte bläddra så ofta. Jag håller på med Stuart MacBride just nu, och är snart klar med den senaste jag laddat ner.

Finessen är att jag kan ladda ner böcker (både läsa & lyssna-modellen) till plattan (eller mobilen) så jag kan läsa/ lyssna offline i appen. Men för att ladda ner böcker måste jag förstås vara online, annars kommer jag inte åt dem. Jag plockar alltid hem några stycken åt gången, men nu är den senaste laddningen snart slut.

Vädret, för den som undrar: uppklarnande, inget snöfall (men oskottat hemma hos mig…), några kallgrader, ingen blåst.

[tags]handla mat, reservplan, modem, böcker, Stuart MacBride, offline[/tags]