Allmänt

Matsedel v 4

Måndag
Ugnslåda m pasta

Tisdag
Rester

Onsdag
Kycklingsoppa m nudlar
Rester

Torsdag
Rester
Kycklinggryta

Fredag
Fläskfilé m ugnspot

Jag har redan glömt vilka rätter jag hoppade över förra veckan, men måndag och tisdag denna vecka är egentligen ”rester” båda dagarna. Jag lagade ju två stora formar med mat i lördags, och det är kvar mycket av dem.

Den fisksoppa jag tänkt göra förra veckan blir kycklingsoppa den här veckan istället – om den alls blir av. Fredagens middag är inte spikad ordentligt, eftersom jag får lön först på fredag, och därför handlar så lite jag kan innan dess.

Årets fattigaste vecka, har jag hört att den här veckan kallas, och det är då sant för min del. Nåja, jag har mat hemma och jag kan fylla på med de nödvändigaste varorna tills jag får lön. Ingen fara. 😉

[tags]matsedel, fattig vecka[/tags]