Allmänt, Foto

Till slut

Solen visade sig från sin ljusa sida i lördags! Tyvärr är solsken ett tecken på att det är RIKTIGT kallt den här tiden på året, men snart vänder det. Och det är ju vackert.

Idag, söndag, har det varit mulet, varmare och – surprise, surprise – snöat. Inte så mycket att jag behövde skotta, annat än finputsningen efter traktorn, som det var för kallt att ta igår. Jag har även fyllt på fågelmaten, då jag ändå skottade upp den lilla stigen till fågelmatarna.

Annars har helgen gått i lugnets tecken. Jag byter tvätt i maskinen då och då, och har börjat kämpa en stor laddning torr tvätt uppför trapporna. Det var så mycket som var torrt, att jag egentligen behövt två IKEA-påsar, men hade bara en tillgänglig – så det balanserar slarvigt hopvikta kläder åt alla håll när jag lyfter kassen… Nå, bara en trappa kvar.

Jag har lyckats skjuta upp handlandet hela helgen! I fredags var alla andra, som också fått lön, och handlade efter jobbet, så jag tänkte: -Äh, jag handlar senare ikväll! Men när jag väl kom mig iväg till affären, blev det bara cigg, lösgodis och uthämtning av ett paket, strax innan de stängde.* Planen var att handla ”ordentligt” under lördagen, men det gick att skjuta upp – inte bara en dag, utan två!

[tags]sol, snö, fågelmat, tvätt, handla mat, paket, Bonprix[/tags]

*) Jag börjar inte storhandla strax innan stängning, då jag har gott om tid att gå en annan dag. Bara jag har kaffe, cigg och kattmat hemma, så klarar jag mig länge. 😉