Allmänt

Måndag morgon

Jaha. Då sitter jag här igen. Måndag och allt. Suck.

Det blev ingen shopping för mig under helgen, inte ens online. Jag gjorde en taktisk undanmanöver: betalade räkningarna (så jag slog igång stora datorn) sent på söndagskvällen, och då iddes jag inte börja kolla på mina shoppingsajter. Men visst finns det både det ena och det andra jag kan tänka mig att köpa… 😉

Tvätten går framåt, sakta men säkert. Jag har insett att jag har alldeles för mycket kläder, egentligen. Under helgen har jag gjort ”fynd” av typen oj-har-jag-en-sådan-här-när-har-jag-köpt-den medan jag hållit på med tvätten. En viss utrensning skulle nog vara på plats. 😳

En del har sommar- respektive vinterkläder, men jag använder ju typ samma kläder året om. På vintern tar jag en kofta över sommartoppen, så blir den genast vintermodell. Eftersom jag jobbar på kontor, behöver jag inte så varma kläder för jobbet.

Den största skillnaden som uppstått i mitt klädval de senaste åren, är att jag oftast har kjol eller klänning, istället för jeans. Orsaken heter ”resårmidja”… 😆 Det är inte så kallt som man kan tro, tvärtom är leggings och kjol ofta mycket varmare än långkallingar och jeans, då jeans blir kalla (och stela) som plåttak i kylan.

Jag var förbi till farbror K igår. Vi fikade tillsammans – jag lyckades precis pricka in kaffet – och samtalade om smått & gott. Annars har jag knappt sett en människa under helgen. Jo, A kom förbi (på väg till jobbet) i lördags. Jag har mest suttit och läst, då det kommit en ny deckare med Ewert Truut. 😉

[tags]shopping, tvätt, fynd, kläder, Se till mig som liten är, Dag Öhrlund, Ewert Truut[/tags]