Allmänt

Matprat

Jag ska inte gå närmare in på hur vidrig gårdagens fisksoppa blev, glöm den är ni snälla! *ryser* Allt blev fel redan från start, och… Ja, som sagt, glöm den.

Annars har jag en viktig fråga: varför är varmkorven alltid förpackad 8 åt gången, men korvbröden i 10-pack? Och om jag köper ett storpack varmkorv, så är det 20 st, medan storpack korvbröd är 16 st?!? Jag förstår ingenting?!?

Idag ska jag göra något jag (förhoppningsvis) inte kan misslyckas med: ugnskorv med mos. Tror jag. Jag har även en alternativrätt jag gärna skulle prova, men den får nog vänta till helgen, då jag inte vet hur lång tid den tar. Det är inte kul att laga mat i flera timmar en vanlig vardagskväll, då ska det helst gå undan lite grann. (Med varierande resultat. Som sagt.)

Ibland gör jag storkok – även en vardag – av sådant som tar lång tid att laga, men då har jag flera matlådor när jag är klar. Det gör att matlagningstiden kan slås ut på flera dagar totalt. 😉

[tags]misslyckad, varmkorv, korvbröd, matlagning[/tags]