Allmänt

Informationskurs

Idag ska jag vara med på en informationsträff (som kanske är en kurs?) om ett webbverktyg mitt jobb kommer att använda. Det är inte något som hör till mitt område, egentligen, men jag vet hur folk fungerar: om det är något som har med webben att göra, så frågar de mig – oavsett om jag är inblandad eller inte.

Dessutom är jag själv grymt nyfiken på vad man egentligen kan göra med verktyget och vill sätta igång att prova mig fram så snabbt som möjligt. 😉 Jag vet hur det färdiga resultatet för en användare kan se ut, men inte hur man bygger upp det som administratör. Kort sagt: jag har sett framsidan men vill även se baksidan.

Eftersom en av mina jobbarkompisar bytt bil under vintern, skojade hon och sa att nu måste jag och A också byta. Tydligen bytte vi tre bil ungefär samtidigt förra gången, så nu har startskottet gått för den här bytesomgången! 😆

Jag drömmer våta drömmar om en stor fet tipsvinst, så jag skulle kunna köpa vilken bil jag vill, men samtidigt är jag så nöjd med Speedy. Han har fått stå ut med mycket under mina händers ovarsamma vård, men går och går och kommer aldrig till verkstadsdörren. Typ. Jag behåller honom nog i fortsättningen också. Varför byta när jag är nöjd?

[tags]information, kurs, webben, verktyg, byta bil, trotjänare[/tags]