Allmänt

Utveckling

Idag ska jag på medarbetarsamtal, det som tidigare hette utvecklingssamtal. Tja, speciellt utvecklande lär det inte bli i år, heller… Men, jag kan ju alltid önska mig saker, även om jag inte får. Om inte annat så visar det att jag har planer, rättare sagt vill något.

Gårdagen var intressant och intensiv, och vi (som var med) ska slå till med ett snabbt planeringsmöte redan idag. Vi måste komma igång – snabbt! (Och jag kan knappt bärga mig… *studsar av upphetsning*) Vi fick mycket bra input av föreläsaren, och såg fler möjligheter lite grann på ett annat sätt än tidigare. Det är alltid bra att få en annan infallsvinkel.

Nåja, det är fredagljuvligafredag, och planerna inför helgen ser ut som följande: städa, diska, tvätta. Inte så spännande, men behövligt.

[tags]medarbetarsamtal, planering, fredag[/tags]