Allmänt

Den ena efter den andra

Den där förkylningen jag drabbades av… Först hade A den, så gick den vidare till mig, medan jag var hemma hann A få den, och idag har M drabbats. Vi är generösa och delar systerligt med oss till varandra! 😆

Mina planer för kvällen är att åka med gamla ugnsformar (och returpapper) till Återvinningen. Det är bara torsdagskvällar de har lite längre öppet, så jag hinner dit efter jobbet. Planen är att göra mig av med så mycket som möjligt så jag får plats med det jag använder i skåpen. Återstår bara att åka hem och lasta de färdigt utrensade grejerna i bilen.

En rensning bland lunchburkarna skulle inte vara helt fel, heller, men jag hinner inte det idag. Eller, jag hinner rensa under kvällen, men inte förrän efter att jag varit till Återvinningen. Då har jag i och för sig färdigt utrensat det skrot jag kan köra dit nästa vecka, men det känns lite onödigt att ha burkarna i bilen hela veckan. 🙄

[tags]förkylning, återvinning, ugnsformar, lunchburkar[/tags]