Allmänt, Foto

Liten lättnad

Det känns som en liten lättnad, att ha lyckats köra bort en del av det jag rensat ut. Ja, det som stod inne i köket, alltså. Vissa – tidigare rensade – saker står i garaget, men dem kom jag inte ihåg förrän jag var hemma igen och körde in bilen i nämnda garage. Nå, det är inte bråttom, jag kan forsla bort de grejerna under semestern.

Det dröjde längre än väntat innan jag var hemma igen, förresten. När jag kom till Återvinningen var mina vänner I och C där, som jag inte träffat på länge! De har flyttat (för ”bara” tre månader sedan 🙄 ) och jag har inte hunnit förbi till dem, eftersom C gärna ville bli färdig med renoveringen först. Nu bjöd de in mig på kaffe, och jag hittade faktiskt fram till deras hus!

Haha, det är lite lustigt, jag har inte kört efter just den gatan på åtminstone 30 år, och hade glömt bort ”deras” hus. Jag kom (felaktigt) ihåg att gatan svängde vid huset innan deras, så förvirringen (min) var total när de skulle beskriva vägen. 😆

Nå, jag hittade till dem och vi hade en trevlig fikastund, innan jag var tvungen att åka hem igen. Jag lovade att komma snart igen, då jag har bättre med tid. Det ska bli jättespännande att se hur där ser ut till sommaren, så jag kan se hur tomten är planerad! (Men det är klart att jag ska åka dit innan sommaren, nu när jag lärt mig hitta vägen.)

Problemet idag är kaffet jag drack igår kväll, hos I och C. Jag brukar ju inte dricka kaffe på kvällen, så det gick som det brukar: jag har inga problem att somna efter kvällskaffe, men vaknar så himla tidigt istället. Min natt tog slut vid 03-tiden, så det blir en lååång dag idag. 😳

[tags]utrensning, skrot, återvinning, vägbeskrivning, kaffe[/tags]