Allmänt

Prioriteringar

Jag sätter en ära i att prioritera det som är viktigt denna lördagsmorgon.

Först ser jag ”En plats på landet” medan jag sakta sippar i mig morgonkaffet och snabbkollar mina feeds på mobilen. Sedan – efter ett antal rök- och toapauser – slår jag igång datorn och sätter igång att uppdatera bloggen.

När uppdateringen är gjord sätter jag mig och pillar lite med finslipet av bloggen. Jag har en del ”eget krafs” som måste kodas in för att sidan ska bli som jag vill ha den. Nu är det klart, och då bloggar jag en stund.

Städa? Diska? Handla? Vem? Jag??? 😉

För övrigt prioriterade jag igår också. Utbildningen/ kursen jag var inbjuden till var 1) förödande tråkig och 2) jag var fel målgrupp, så jag smet tillbaka efter lunch och jobbade effektivt istället.

[tags]prioriteringar, uppdatering, bloggen, kurs[/tags]