Allmänt

Enkel hets

Idag är det helt enkelt hetsigt. Full rulle med sådant som måste göras innan månadsskiftet – och så är februari så himla kort i slutet, jämfört med andra månader!

I morse kom jag ihåg, precis när jag klev in på jobbet, att jag glömt betala räkningarna igår kväll. 😳 Nå, jag hinner ju göra det ikväll, och ikväll har jag dessutom färdig mat att värma.

Det blev vegolasagne igår, eftersom jag glömt köpa köttfärs (läs: det var slut när jag handlade och jag iddes inte fara en sväng till). Faktiskt väldigt enkelt och snabbt gjort, eftersom jag i en skål rörde ihop en burk krossade tomater och en (stor) burk skivade champinjoner. Kryddade med pizzakrydda 😉 och bredde ut som köttfärssås mellan lagren.

Jag kom på i efterhand att jag kunnat slänga i en burk majs också, men det kom jag på när lasagnen stod i ugnen. Då var det så dags! Nåja, lasagnen smakade som lasagne brukar, eftersom det är den vita ostsåsen som gör tricket. Mycket ost och riven muskotnöt, så märker ingen att köttfärsen saknas. 😉

Jag häftades av och fastnade i annat hela tiden när jag skulle börja med maten, så trots att jag inte behövde göra köttfärssås, var maten inte klar förrän halv åtta. Då höll jag på att svälta ihjäl, så det ska bli spännande att äta lasagne till lunch idag och kolla om den verkligen var så god som jag tyckte igår. 😆

UPDATE
Prisad vare Herren! Dagens sista möte tog bara en timme, istället för (beräknade) tre! *lättad suck*

[tags]full rulle, bråttom, månadsskifte, vegolasagne[/tags]