Allmänt, Foto

Tisdag

Vi ska äta lunch tillsammans, mina arbetskamrater på avdelningen och jag. Det är för att M fyllde jämna år igår, då hon var ledig. Det behöver firas! 🙂

Jag lämnade bilen i infarten till gården igår, ville inte riskera att köra fast ännu en gång. Det är så skämmigt att slira fast på sin egen gård. IKEA-påsen är fortfarande kvar i bilen, då det inte var några ”brådskande” varor i den.

Om gården är skottad när jag kommer hem ikväll, ska jag skotta upp gången mot bron (och själva bron) innan jag börjar försöka bära något där. Jag trillade nästan nedför brotrappen i morse, och då bar jag ändå bara handväskan! 😳

Nu är jag – och alla andra i min omgivning – less snön! Självklart snöar det idag igen, men den här gången är det små, nålvassa flingor i vinden, som nyper i kinderna när man går ut. Det blir i alla fall ingen torka i sommar, inte med all nederbörd vi fått under vintern. Frågan är väl snarare om vi kommer att drabbas av översvämning, under våren, eller inte?

Jag har nödproviant på jobbet: en chokladkaka ligger ”gömd” under glasögonfodralet. Så länge jag inte öppnar förpackningen är jag nöjd med att den bara finns där. En vacker dag kan den behövas, man vet aldrig. 😉 Och när jag väl öppnar den, kommer den att ta slut i ett nafs. Jag har svårt att behärska mig, speciellt vad gäller choklad.

[tags]födelsedag, snöskottning, snömängder, nödproviant, choklad[/tags]

2 kommentarer på “Tisdag”

  1. Ja, snacka om att vara less på den jäkla snön. Jag längtar efter att kunna gå ut utan att fundera på att halka omkull. Så ta det försiktigt. Vi vill INTE ramla!!

    1. Här är inte halt, bara snöigt. MASSOR med snö. Jag. Är. Så. Less.

Kommentarer är stängda.