Allmänt

Glömde

Jag glömde fota i morse. Tänkte visa hur det ser ut framför bron med all snö som bara kommer och kommer. *suckar djupt* Den breda gången med plattor som jag brukar skotta upp helt och hållet är nu en skyffelbred stig – jag har ingenstans att få undan snön! När jag slänger upp en skyffel med snö, rasar två skyfflar ner. 😳

Annars är det faktiskt soligt idag! Hurra, det snöar inte! 😆 Däremot blåser det, men det är en petitess när solen visar sig. Vad jag har kvar att skotta, är en liten gång till fågelmaten. Där är tömda behållare, men fåglarna får klara sig med grannarnas utfodring tills jag har tid att skotta mig fram till vädringsstället jag hängt upp matbehållarna på.

Och för den som undrar: IKEA-grejerna är fortfarande kvar i bilen. Jag ska snart ta in dem, om inte annat så för att testa en ny mugg jag köpt. Jag ska dricka te i den och röra runt ordentligt med skeden, för att se om den blir lika ful invändigt som IKEA-muggarna vi har på jobbet. De blev svartrandiga inuti direkt. (Jag har köpt en annan modell, som verkar ha bättre glasyr. Vi får väl se.)

Idag är en sådan dag att chokladkakan (nödprovianten) börjar viska mitt namn… Men jag ska inte röra den. SKA INTE.

[tags]skotta snö, fågelmat, mugg[/tags]