Allmänt

Choklad

Ni minns den där chokladkakan jag köpte som nödproviant? Den är fortfarande orörd! 😯

Det beror på att jag lämnat kvar den på jobbet, för OJ vad jag har varit godissugen på kvällarna – men då ids jag ju inte åka till jobbet för att hämta chokladen. Nu börjar jag bli smått ängslig över att den kanske blir för gammal om jag inte äter upp den snart? 😉

Den kan behöva komma hem till mig och lagras i kylskåpet eftersom jag vill ha kylskåpskall choklad istället för på skrivbordet. Då håller den säkert längre men för att inte riskera något blir den nog snabbt uppäten, tror ni inte det? 😉

[tags]choklad[/tags]

2 kommentarer på “Choklad”

  1. Och jag är fortfarande impad. Fast nu tror jag att du börjat fixera dig vid den där chokladkakan. Nu kommer du liksom aldrig att äta upp den, men gå och tänka på den hela tiden.

    1. Haha, nu har jag tagit hem den och stoppat den i kylen. Jag kommer nog att trycka i mig den under påsken. Samtidigt fungerar den lite som en broms; jag blir sugen att köpa (lös-) godis men tänker då att jag redan har en stor sötsak.

Kommentarer är stängda.