Allmänt

Spännande

Det blir spännande att se hur det här går!

Jag blev vald till ordförande i vår fackavdelning på jobbet, när vi hade årsmöte. Igår kom M, från centret i L, på snabbvisit (när han ändå hade vägarna förbi) och stämde av läget. Han ville kolla hur pass insatt jag är i de frågor vi just nu har hängande över oss, men jag hade koll. 😉

Den officiella överlämningen blir väl på konstitueringsmötet vi ska ha inom en snar framtid. Där ska även väljas vem som ska ta över sekreterar-uppgiften från mig, då jag inte kan vara både ordförande och sekreterare samtidigt. Dessutom kan vi behöva fundera på om någon vill bli skyddsombud, även om jag ska försöka fortsätta med det också. Vi får se hur det går, om det blir för mycket på mig.

Skillnaden mellan den tidigare ordföranden E och mig är markant. E är en drivande person, som ligger på hela tiden. Jag är betydligt mer avslappnad och har ett lugnare tempo. Om vi var hundar skulle han vara en Jack Russell-terrier och jag en New Foundlandshund. (Så har i alla fall de hundar av dessa raser, som jag har träffat, varit. Det finns säkert andra varianter.)

[tags]ordförande, fack, funderingar, hundraser[/tags]

2 kommentarer på “Spännande”

    1. Haha, vi får väl se hur det går! Jag kanske blir avsatt om ett år? 😉

Kommentarer är stängda.