Allmänt

Matsedel v 16

Måndag
Kyckling m ris o sås

Tisdag
Rester

Onsdag 
Grönsakssoppa m ostsmörg
Smörgås…

Torsdag 
Rester

Fredag 
Pyttipanna m ägg o rödb

Eftersom jag fullständigt struntade i att båda handla och tillaga förra veckans meny, stuvar jag om den lite grann för att spara tid. 😉 Då får vi se hur det blir med matlagningen den här veckan. Någon gång kanske jag kommer mig ur smörgåsträsket, där jag har suttit fast ett bra tag nu.

[tags]matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Matsedel v 16”

 1. Jag arbetar på ett Serviceboende, där de boende äter mat gemensamt i vår baslägenhet. Av naturliga skäl blir det mat över ibland och det genererar vissa dagar med så kallade ”rester”. En av våra vikarier tyckte dock att det lät väldigt trist att äta ”rester” så hon döpte snabbt om det hela till:

  Kylskåpsbuffé! 🙂

  /M.V.H.
  Stefan

  1. Jag rensar då och då ur (den ogenomskinliga) grönsaklådan längst ner i kylen, och det som går att rädda därifrån kallar jag ”grönsaksgryta/-soppa”. 😉
   Middagar lagar jag ofta med planering att det ska bli just rester, för att jag ska slippa laga mat varje dag. Förödande tråkigt att bara laga mat åt sig själv. Det blir lätt smörgås.

Kommentarer är stängda.