Allmänt

Klurigheter

Jag har en idé jag funderar på, hur den ska införas och styras upp. Kanske en dålig idé – jag behöver stöta och blöta den med andra – men jag kan inte släppa den. Det gäller att vara ”steget före” i vissa sammanhang för att få saker gjorda i rätt ordning.

Böcker

Från det ena till det andra så har jag lyssnat färdigt på ”Kvinnan i fönstret” av A J Finn. Den boken var helt OK, men inte så uppslukande som jag väntat mig, efter att ha läst omdömen om den. Twisten på slutet hade jag väntat länge på, eftersom jag insåg den skulle komma… Nåja, man kan ju inte ha tur jämt. 😉

Dessutom håller jag på att läsa ”En modern familj” av Helga Flatland, och den gör mig gaaalen av helt fel orsaker. Jag trodde den skulle vara bra, men…

  1. Avsnitten är djävulskt långa, så det är jättesvårt att kunna göra ett naturligt bryt i läsningen.
  2. *spoiler* Alla inblandade är bara ”jag, jag, jag”, en samling bortskämda barnungar. *slut spoiler*

Det vete tusan om jag ids läsa ut hela den boken. (Säger hon som har en blogg som bara handlar om jag, jag, jag. 😉 Men jag är åtminstone ärlig med det.)

Skor

Solen visar sig då och då mellan molnen, vilket ger mig hopp om att snart få ta fram somrigare skor. De skor jag beställde online har nu kommit – alla fyra paren – men bara ett par passade. *depp depp*

Jag vet att det är svårt beställa skor online, men ett av skoparen fanns även i ännu större storlek (men i en annan färg), så jag kanske byter ut det paret istället för att bara skicka tillbaka det. Kanske. Jag ska fundera under dagen.

[tags]idéer, böcker, Kvinnan i fönstret, A J Finn, En modern familj, Helga Flatland, skor[/tags]