Allmänt, Foto

Heldagskurs

Det blir kurs hela dagen idag, hipp hurra. Eller kanske inte. Nå, det är i alla fall viktiga grejer vi behöver lära oss. Även om jag har annat jag hellre skulle ägna mig åt just idag. 🙄

I morse var jag hur trött som helst, och snoozade fler gånger än jag brukar. Då är det jätteskönt med flex! Jag hann ändå göra mig i ordning för jobbet, utan att stressa, och känner mig lagom lugn och harmonisk när jag väl är på plats. 😉

Om jag stressar upp från sängen när jag försovit mig, så blir hjärnan kvar på kudden. Jag vimsar runt och har all möda i världen att bli klar, och när jag kommer till jobbet är hjärnan fortfarande kvar på kudden. Sedan – föreställer jag mig – sitter en liten gubbe med fiskespö och vevar långsamt in linan (som sitter fast i hjärnan) under resten av dagen, så lagom tills jag ska gå hem har jag full kapacitet igen. Då är det så dags! 😳

Nu: mer kaffe och lite mailkorrespondens med en kund.

[tags]kurs, försoven, morgonstress[/tags]

4 kommentarer på “Heldagskurs”

  1. Det där med kurs eller konferens är alltid lite dubbelt. Det är kul att få lära sig lite nytt och att få nya intryck och idéer. Samtidigt tar det arbetstid och det ÄR jobbigt att sitta och lyssna utan att göra något samtidigt.

    1. Jag får myror i brallorna, kan knappt sitta stilla. Och om jag lyckas sitta stilla blir jag jättesömnig, och kan knappt hålla ögonen öppna. Lösningen brukar vara att ha ett block att klottra i, och slänga ner en anteckning då och då. Beror på ämnet.

      1. Jag är likadan. Måste anteckna ELLER rita figurer hela tiden. Många tror att jag inte är uppmärksam när jag doodlar, men jag brukar förklara att det är när jag inte gör någonting alls som jag inte är uppmärksam.

        1. Precis! Jag håller igång hjärnan och lyssnar, själva klottrandet går på autopilot.

Kommentarer är stängda.