Allmänt

Ojojoj

HUR det hade samlats ärenden åt mig, för att inte tala om de som sprutat in i mailen idag – när folk sett att jag är tillbaka. 😯 Jag hann knappt ta lunch (men kom ihåg att slå igång tvättmasken innan jag for tillbaka till jobbet) men ska nu dra åt mig andan en liten stund innan jag börjar med nästa ärende.

Froppisen var ute när jag kom hem på lunchen, men jag vet inte om jag glömt henne ute i morse eller om A varit förbi och släppt ut henne. Nå, det är soligt och varmt, men blåsigt, så det har inte gått någon nöd på henne. Det spelar ingen roll vem som lämnat henne ute.

[tags]mycket att göra, en av livets stora gåtor[/tags]

2 kommentarer på “Ojojoj”

  1. Ja, man kan inte lämna mailboxen obevakad ett ögonblick…
    Solen må skina ute men i mailboxen regnar det in…
    Men jag är inte bitter…

    1. Jag tror de olästa mailen parar sig med varann. 😆
      När jag jobbar och har koll på mailen kommer det inte alls lika mycket, som när mail får ligga olästa en dag eller två.

Kommentarer är stängda.