Allmänt, Foto, Katter

Ännu en grej att lära sig

Det ser ut som att jag får gå utbildning snart. Igen. Den här gången om något jag inte alls är intresserad av att lära mig – och jag förstår inte var/ hur/ när jag ska använda de kunskaperna i mitt arbetsliv. Däremot får jag inte utbildning i sådant jag bett om?!? 🙄

Nå, jag misstänker att jag ska utbildas för att – igen – kunna vara backup och hjälpcenter för andra användare, som använder sig av det vi utbildas i. Suck. Djup suck. Jag må vara mångsidig, men det gäller sådant jag är intresserad av! Det här vill jag inte alls ha att göra med. *plutar med underläppen* Önskar jag kunde ringa mamma och säga att de andra är dumma mot mig. 😆

Ni kanske minns att jag köpt mig nya (rosa) tofflor? Jag försöker ”gå in” dem hemmavid, då remmarna är styva och ger mig skavsår ovanpå (!) foten!?! Om jag beställt dem tidigare hade jag hunnit gå in dem med sockor på fötterna, och då hade remmarna varit lagom mjuka nu. Nu är det barfotasäsong, så jag använder de gamla tofflorna till vardags ännu ett tag.

Froppisen ääälskar mina bara fötter och brukar ha njutstunder när jag duschat, så hon kan gnida av massor med katthår på mina våta tår…

[tags]utbildning, backup, helpdesk, allvetande orakel, tofflor, Scholl[/tags]