Allmänt

Matsedel – eller?

Jaa-happ. Då kanske jag ska försöka mig på en matsedel igen? Eller ska jag verkligen idas? *ledsnade direkt, innan jag ens börjat*

Så här års är det bara grillat som gäller i reklambladen. Grillat på längden och grillat på tvären. 🙄 Jag har inte ens fått fram min grill än, även om jag känt grilloset från grannarna ibland. Vilken vecka som helst, jag lovar! *harkel*

I vilket fall som helst, så kan jag inte komma på något att äta, som inte behöver ”sparas” tills det blir helg och B & gossarna kommer. Kycklinggryta m nudlar! Jaaa, men just det – jag sparar den till helgen istället. Pannkakor/ våfflor? Jaaa, men kanske under helgen…? Palt? Nej, inte i den här värmen! O s v i all oändlighet.

Nå, jag kommer inte att svälta ihjäl, utan får väl hitta på något nytt varje dag. Min fantasi är lite off just nu, så det blir väl flingor med fil på måndag, och fil med flingor på tisdag… 😆

[tags]mat, grillat, rätter, idéer[/tags]