Allmänt

Oväntat besök

Jag hade inte Gevalia att bjuda på – och han ville inte ha kaffe, eftersom han nyss druckit en kopp hos grannen. Min kusin U, med tillhörande dotter, kom förbi en sväng igår! Min granne R har rykande färska finnspetsvalpar, och U ska köpa en av dem. Han passade på att hälsa på, när han ändå var i faggorna.

Vi diskuterade lite av varje, och kom fram till att det snart är slut med ”kusinträffarna” (läs: begravningarna) då vi träffas allihop och har möjlighet att kolla upp vad som hänt sedan senast vi sågs. Nu är det bara farbror K kvar, och sedan blir det inga gemensamma begravningar (på den sidan av släkten) igen.

Jo, jag vet, jag är lite morbid, speciellt som jag varit förbi till farbror K några timmar tidigare, och han mådde bra. Men, det är ju så med den äldre generationen – de försvinner, den ena efter den andra.

Annars har jag mestadels ägnat helgen åt att se tvätt torka 😉 som jag sedan bäddade rent i gästrummet med. Jag har ingen aning om vad jag gjort som gett mig så fruktansvärt ont i vänster knä – det bättre knät!?! Jag kunde knappt gå i morse och att ta sig uppför/ nedför trappan var en pina. Det är väl rost, då jag inte gjort något för att överanstränga det. Eller också kanske jag trampade lite snett när jag tog in tvätten. Det går över. *rycker på axlarna* Det som inte dödar, det härdar. 😆

[tags]oväntat besök, kusin, generationer, tvätt, ont knä[/tags]