Allmänt, Foto

Investering

Till slut var jag tvungen att göra en investering: jag har köpt mig en ny perkulator! Dessutom en liten rackare, som räcker gott till mig själv och mitt morgonkaffe i den stooora muggen. Om jag får besök tar jag en mindre mugg. Den gamla perken har börjat läcka i bottnen, det har sipprat ut kaffe på bänken under bottenplattan.

Jag tog mig till affären först på lördag, men B hann innan dess ringa och meddela att lille J var sjuk, så de inte kunde komma. 🙁 Nåja, jag var ändå tvungen att handla, men det blev hastigt ändrade matplaner. Det blev rättare sagt inga matplaner alls. Jag stoppade både det ena och det andra i vagnen, och hoppas kunna kombinera ihop några av sakerna med varandra till några middagar.

Det soliga vädret har blåst bort och nu är det mulet väder som gäller. Det gör inget (jag jobbar ju) men det får gärna sluta blåsa. Vi skulle behöva lite regn, då det torra, blåsiga vädret gör att det dammar både sand och pollen åt alla håll och in i alla skrymslen. Själv drabbas jag inte av pollen (annat än att jag får torka bort det från utemöblerna) men jag har bekanta som får besvär.

[tags]perkulator, morgonkaffe, handla mat, mulet, blåsigt[/tags]