Allmänt, Foto

Nygammal godbit

Den här veckan har jag levt på smörgåsar, till största delen. Ungefär. Där har jag gjort en nyupptäckt, som jag sedan länge glömt bort: makrill i tomatsås! 🙂

Att tömma upp burken i en djup tallrik, mosa ihop fisken med såsen, för att sedan breda ut blandningen på mackorna och ta en första tugga – njutning! (Att lyckas med detta tillsammans med en Väldigt Hungrig katt är ett konststycke, men jag kan parera hennes finter.)

Jag har varierat mig en aning. Olika bröd, ibland har jag även haft hårdkokta ägg. Nu är den sista burken oåterkalleligen slut, så jag måste proviantera. Ja, det är inte bara makrillen som är slut – det mesta är slut. Så går det när man inte handlar, utan gräver runt i skåpen för att se vad som finns.

[tags]makrill i tomatsås, variation[/tags]

 

2 kommentarer på “Nygammal godbit”

  1. Det låter som tårta på tårta, men att skiva en tomat och lägga på ett par skivor plus lite flingsalt ovanpå makrillen är också mums.

Kommentarer är stängda.