Allmänt

Kunskap

Vilken tur att jag kan en hel del inom mitt arbetsområde! Jag har fått arbeta fram flera guider och checklistor åt andra personer att använda, så saker och ting blir rätt gjorda från början. Det var ganska roligt, lite variation från de vanliga arbetsuppgifterna, men till slut var jag tvungen att sätta stopp för det hela. Jag kan inte göra guider om sådant som inte är mitt område, det får de faktiskt förstå. De får fråga någon annan. Bara för att jag kan mycket, betyder inte det att jag kan allt – speciellt inte inom andra områden.

Fredag, och jag provar utan krycka. Det går, men väldigt långsamt. Ännu långsammare än vanligt, kanske jag skulle säga. 😉 Återstår bara att ta itu med hemsysslorna ikväll, de som blivit liggande när jag bara haft en arm och inte kunnat bära i trapporna. Torr tvätt som behöver flyttas från köket till sovrummet, blöt tvätt som behöver tas upp och torkas, otvättad tvätt som behöver tas ner och tvättas. Diskmask som behöver tömmas och fyllas och köras. Sopor att ta ut.

På jobbet funkar jag även med krycka, så där har jag fått undan en hel del ärenden – men det fyller på till veckan igen. Nu ser jag skrivbordet, i alla fall.

[tags]guider, checklistor, krycka, tvätt, disk, jobb[/tags]