Allmänt

Spännande

Ojdå, jag – och mina jobbarkompisar – ska på en snabbkurs, ett s k webbinarium, idag?!? Jag vet inte i vad, men det lär visa sig när kursen börjar. Som den noggranna person jag är *host host harkel* har jag nämligen skrivit in ”webbinarium” i kalendern, men inte ämnet.

Sista maj idag. Jisses, så fort månaden har gått – och vilket kanonväder vi haft (och fortfarande har)! 😯 Även om solen steker under dagtid, så har det ändå varit hyfsat svala nätter, vilket gör att inomhustemperaturen i morse var behagliga 17 grader hos mig.

Igår, när jag kom tillbaka från lunchen, satt farbror K och en till boende utanför grillen, tillsammans med två ur boendepersonalen. 🙂 De hade tagit en promenad över älven i det fina vädret och åt nu hamburgare till lunch. Det är kul att se att de gör små utflykter ibland, då det annars skulle vara förödande tråkigt att bara sitta och stirra på väggarna på boendet. K är ju klar i knoppen och behöver komma ut och se lite normal vardag emellanåt. Jag satt en stund och pratade lite med dem, men var tvungen gå till jobbet – lunchen var ju slut för länge sedan.

Igår ramlade ett omärkt internkuvert in på mitt skrivbord. I det fanns ytterligare två kuvert; pengainsamlingar till två blivande 50-åringar. Det gjorde att jag i panik i morse fått åka förbi macken och akutshoppa cigg & godis för att få lite färdigväxlade pengar över. Jag har ju aldrig kontanter på mig i vanliga fall. Finns det ingen modern människa som kan ordna det via Swish? Det är ju inte bara jag som är kontantlös…

[tags]webbinarium, kanonväder, gamlingar, utflykt, pengainsamling, kontanter[/tags]

2 kommentarer på “Spännande”

  1. Hm, verkar som att de behöver komma ifatt tiden lite på er arbetsplats. Hos oss sker alla insamlingar med Swish

    1. Men, jaa! Alla knorrar, men någon med mer modernt tänkande måste börja insamlingen så det är Swish från början. Tur de börjat i tid – födelsedagarna är i augusti, men kuverten häftas av på vart och vartannat rum, då ingen har kontanter på sig.

Kommentarer är stängda.