Allmänt, Foto

Nykursad

Jag ”lagade middag” på hemvägen igår, efter en lång, hård dags kursande. Kursen var både nyttig och inspirerande, och så intressant att jag helt glömde bort att vara stressad för allt jag inte hinner göra ”här hemma” på jobbet när jag är borta en hel arbetsdag.

Både jag och E var på kursen, och det är himla roligt att ha med någon i bilen på väg hem: vi har diskuterat mycket intressanta jobbrelaterade saker efter kursen medan milen hemåt har betats av… 😉 (Vi har diskuterat helt andra saker på morgonen när vi åkte dit. Intressanta, även de, men inte på samma sätt.)

I måndags, efter jobbet, åkte jag till farbror K, för att kolla läget och surra med honom en stund. Han har så besvärligt med benet, så få se hur det hela slutar… 🙁 Annars är han pigg och klar i tankarna – det är ju en tröst.

Idag har jag ställt alarmet på mobilen att ringa och påminna mig att fara på Apoteket under lunchen. Det är sista dagen på mitt frikort, så jag tänkte hinna plocka ut en omgång mediciner medan de är gratis. 😉

Varför på lunchen? Jo, efter jobbet ska jag direkt iväg på medlemsmiddag med facket – som tyvärr blir utan tipsrunda den här gången. Det fanns inte skuggan av en suck att jag skulle hinna sno ihop någon i år. Jag har inte ens hunnit delegera bort den till någon annan! 😯

[tags]hämtpizza, kurs, intressanta diskussioner, gamling, Apoteket, facket, middag, tipsrunda[/tags]