Allmänt

En miss

OK, jag upptäckte precis att jag missat att ställa ut soporna idag! 😯 Nå, det är kanske bara en eller två påsar i varje tunna, så jag klarar mig säkert till nästa tömning. Vad som däremot verkligen behöver tömmas, är mina påsar med papper, kartong och plast. 🙄 Varje dag tittar jag på dem och funderar på att bära ut dem i bilen, så är ju mesta jobbet gjort. När de väl kommit ut ur huset går det fort att tömma dem.

Just nu – medan jag sitter och skriver – har jag ett ytterst irriterande hårstrå som kittlar mig på armen. Jag försöker hitta det och dra bort det, men det gömmer sig bra. Så är det varje gång jag tvättat håret: långa hårstrån klibbar fast längs armarna och retas sedan när jag försöker få tag i dem för att ta bort dem.

Vi åt medlemsmiddag med facket igår, och det var både roligt och gott! Nu blev det varken tipsrunda eller sånghäfte från mig – jag har absolut inte haft tid att sätta ihop något. Jag hade nästan inte tid att åka till middagen, och har redan strukit mig från listan med kursdeltagare idag. Det finns annat som har högre prioritet just nu.

Varför sitter jag då och bloggar istället för att hugga tag i arbetsuppgifterna, kanske ni undrar? Jag behöver en uppvärmning vid tangentbordet innan kafferasten – så enkelt är det. Sedan blir det full rulle resten av dagen! Idag kan jag t o m stanna lite längre om det behövs, då jag inte har några tider att passa. Klockan tickar obönhörligt närmare deadline…

[tags]sophämtning, hårstrån, middag, tipsrunda, sånghäfte, kurs, komma igång[/tags]