Allmänt, Foto

Ny kompis

Say hello to my little friend! A har investerat i en ny gräsklippare åt mig under gårdagen!* Han hade t o m provklippt hela gräsmattan med den, och enligt uppgift går den som en dröm. 😉

Själv var jag så trött och slut i huvudet när jag kom hem, att jag inte märkte att gräset var klippt… Jag kom in och såg pappren på den nya klipparen på bordet, och upptäckte att jag fått ett SMS från A under dagen. Det är hektiskta dagar nu och jag har tusen saker att ta itu med. Både på jobbet och hemma. Jag orkar inte ens åka och handla.

Nåja, snart är det helg! Mina planer består av att handla mat, äta och sova. Tvätt finns, så det räcker och blir över, ifall jag har någon stund jag känner mig pigg. Borde åka ner till L och dela ut 3-årspresenten (mer än en månad försenad) åt lille E, och se när lille J lärt sig cykla utan stödhjul! Mormorshjärtat klappade stolt när jag såg filmen B lagt upp på Instagram! 😆

I morse upptäckte jag att jag glömt sittdynan ute i rökstolen under natten. Bara därför (för att jäklas med mig) har det regnat och blåst in regn på altanen – precis så sittdynan var drypande blöt… Enda gången jag glömt den ute – och så går det så här! *fnyser*

[tags]gräsklippare, trött, stressad, helgplaner, sittdyna[/tags]

*) Han gjorde det på uppdrag av mig – jag har såklart betalat.