Allmänt, Foto

Oväsen

Alltså, jag hoppas verkligen att det inte bara är för fibern de grävt upp hela granntomten?!? 😯

Förmodligen ska grannarna dränera runt huset, när det ändå ska grävas på tomten, men jag blev lite kallsvettig när jag såg det där. Min fiberanslutning kommer nästa vecka – men så där mycket ska det inte grävas hos mig! (Det var alltså grävandet som orsakade oväsen när jag skulle koppla av på altanen igår.)

På tal om grannar, så fick jag i morse höra att grannhuset på gatan nedanför mitt ska säljas. Visning på söndag. Så spännande – månntro vad jag får för nya grannar? Jag tror jag ska tipsa mina vänner I och F, som jag vet söker hus, då jag inte sett någon annons på grannhuset. Det händer rätt ofta, att hus säljs utan annonsering. Ryktet går, och hips vips har hus bytt ägare.

Grannhus till salu.
(Det syns knappt på sommaren, då är det mycket löv i vägen.)

[tags]dränering, fiber, grannar[/tags]

3 kommentarer på “Oväsen”

  1. Ja vi ska också få fiber någon gång efter sommaren, och då vi segla har två hitta och dels ger tillstånd för dragning genom vårt hus upp till grannens så här vi fått en genomgång av vad det är som ska grävas upp. Inte så brett och ca 40 cm djupt.

    1. Ja, jag vet – andra grannar har ju redan fått fibern indragen. Det var bara så kul att se hur mycket som grävts vid just det huset. 😆 Ett smart sätt att slippa klippa gräsmattan, om inte annat! 😆

      1. Usch vi dränerade lilla huset för npgra år sedan. Trädgården var rena lervällingen efteråt.

Kommentarer är stängda.