Allmänt

Hosta

Jag är inte sjuk, bara hostig. Och jag hostar ordentligt! Nå, det går väl över så småningom, men det är väldigt irriterande när jag får en lång hostattack precis när telefonen ringer eller jag får kundbesök… 😳

Dagarna störtar iväg. Det är kort vecka ( = lång helg 🙂 ) och jag hinner nästan inte med. Igår gjorde jag snabblagad middag: lasagne – från grunden. 🙄

Jag försökte vara ironisk, lasagne går ju – som ni vet – inte alls snabbt att laga. Speciellt inte när man gör köttfärssåsen och ostsåsen själv. Men en stor form med lasagne blir många lunchburkar! Det snabbar upp tillvaron en aning. 🙂

För övrigt måste antingen lasagneplattorna ha blivit tjockare, eller också har formen krympt, för det rann över åt alla håll och kanter i ugnen. Jippi! Eller inte. 🙁 Det är inte kul att skrapa fastbrända rester ur ugnen, jag lovar.

Jag lyssnar på en bok av Jane Harper, ”Falska vänner”, och den är riktigt spännande. Snart är det helg så jag får långlyssna på den! Det är mina planer för midsommar: lyssna på och läsa böcker i lugn och ro. Gärna äta något gott medan jag lyssnar/ läser. Soffa, filt och katt på magen. Helst vill jag att det regnar också, men man kan ju inte få allt…! 😉

[tags]hosta, lasagne, ugnsrengöring, Jane Harper, Falska vänner[/tags]