Allmänt

Äntligen!

Under eftermiddagen idag kommer de och installerar fibern i Snigelskalet!

Det ska bli intressant att se om, och hur, det går att komma igång. Nu börjar jag med att ansluta datorn/Internet via fiber, för att senare – när jag kommit över alla ”barnsjukdomar” – koppla in även TV:n. Det gäller att vara säker på att fibern funkar som den ska, innan jag gör mig av med parabolen. Tänk om något skulle gå snett? Jag kan inte vara utan både TV och Internet, då dör jag! 😉

Eftersom vi får lön idag, ska jag – efter att installationen är gjord – betala räkningar på datorn hemma. OM något skulle skita sig med inkopplingen av fibern kan jag alltid ta räkningarna till jobbet imorgon och betala dem på jobbdatorn.

*fnissar* Jag är i otakt med M, som jobbar på äldreboendet bredvid Snigelskalet, den här veckan. Hon kommer alltid till jobbet exakt samma tid som jag är ute och röker, men jag har först ”försovit” mig två morgnar – och i morse var jag för tidig. Det är morgonnyheternas fel. Jag brukar se morgonnyheterna på TV kl 06:30, men under sommaren visar de första nyhetssändningen kl 07:00, så hela min morgonrutin är förstörd.

Människan är ett vanedjur, så sant som det är sagt. 😉

[tags]fiber, Internet, TV, lön, räkningar, nyheter, gamla vanor[/tags]