Allmänt

Gnäll inte!

OK, alla ni som önskat en varm och solig sommar – gnäll inte nu! Nu har ni ju fått precis det ni ville ha.

Själv lever jag i symbios med mina takfläktar, varvat med bilkörning för att kyla av mig med AC:n (som egentligen heter ”klimatanläggning” numera). Jag hoppas verkligen att det snart kommer 1) moln, 2) regn och 3) svalka, för jag står knappt ut längre.

Nu är det dessutom full rötmånad, med fuktig luft och varma nätter. Kläderna klibbar på kroppen och ingen svalka kommer på kvällarna, då jag försöker ställa upp altandörren för att få in kallare luft. Under dagen var det 26 grader inne och 34 ute (på skuggsidan) men nu har det svalnat en aning sedan solen börjat gå ner.

Det är otroligt vackra solnedgångar, varje kväll sprakar himlen i fantastiska färger! Jag ids inte fota dem – dels har alla sett en solnedgång förut, dels ger inte mobilkameran färgerna rättvisa.

*fnissar* Ni märker det inte, men jag ser att när jag skriver på tangentbordet, sladdar naglarna på fel tangenter. Jag får korrläsa allt jag skrivit och rätta där det behövs. Ett tydligt semestertecken: mina naglar har blivit alldeles för långa.

[tags]hetta, plåga, fläkt, rötmånad, solnedgång, naglar[/tags]