Allmänt

Hade glömt

Jag hade glömt att det blir Internationell Matmarknad i L i slutet av månaden. Förra året tog jag ju ledigt, just för att fara dit – i år får jag se om jag har tid. Visst lockar det, så jag ska fundera på saken. 🙂

Nu har jag jobbat ett par dagar efter semestern, och ledigheten ligger som ett minne låååångt bak i tiden. Det märks att semesterperioderna är över (läs: att skolan snart börjar igen) för nu väller det in en aldrig skådad flod av ärenden, som det märks att folk legat och gnagt på under sommaren. 😉

På kvällarna härjar* ungdomarna mer än tidigare. Om det beror på att värmen släppt taget, att kvällarna blivit mörkare, eller att skolan snart börjar så de vill pressa ut så mycket som möjligt av sommarlovet, vet jag inte. En kombination av alla tre faktorerna, kanske?

På tal om kallare väder; i natt var det +7 grader utomhus när jag passerade termometern på väg till/från toaletten. 😯 Jag tror vi kan enas om att sommaren är slut nu, eller hur? (Säger hon som envisas med att fortfarande klä sig i ärmlös klänning och går barbent.)


*) Med ”härjar” menar jag bara att de för oväsen. Trimmade mopeder står högt på hatlistan, annars tycker jag det är trevligt att se och höra folk utomhus under kvällarna.