Allmänt

Glömde

Min glömska når nya höjder; igår glömde jag äta middag! 😯

När jag kom hem från jobbet bestämde jag mig för att börja laga middagen senare, ”skulle bara” slänga mig en stund på soffan först… Då vet ni hur det gick, eller hur…? När jag så småningom vaknade var jag inte hungrig längre, och hade dessutom glömt bort att jag inte ätit?!? 😳

Nå, jag mår inte dåligt av att hoppa över en måltid då och då. Annars är det oftast tvärtom; jag äter en måltid för mycket varje dag. Åtminstone ett mellanmål (läs: kvällsmacka framför TV:n) för mycket. 🙄

UPDATE
Jag glömde – förstås – att berätta att jag sett en sibirisk nötkråka tidigt en morgon när jag var ut och rökte! Den är inte helt ovanlig, jag har ju sett en förut, men den hör inte till de vanligaste fåglarna häromkring.

På tal om fåglar, så är de vanliga skatorna rätt lustiga när de burrar upp sig och hoppar längs gräsmattan. Som svartvita bollar som studsar boing-boing-boing över gräset. 😆

UPDATE 2
För övrigt var det 4 grader hos mig i morse, men på vissa ställen har det kommit frost. Ifall ni undrar hur långt hösten har kommit. 🙄