Allmänt

Inte kul

Ifall någon undrar, så är det inte kul att vara på resande fot med dålig mage… Jag stannade hemma på fredagen, ville inte lämna min toalett, men nu är jag pigg igen.

Antingen hade jag druckit för mycket kaffe, eller också var det något jag ätit som vred om magen. Jag fick kartlägga min hemresa efter var det fanns tillgång till toaletter. ”Bara” fem och en halv mil mellan stoppen – däremellan fick jag träna knipövningar. 😆

Planen för idag är att handla mat. Jag hade försökt äta ur/ tömma kylen innan jag åkte, så nu gapar hyllorna tomma.

Froppisen skrek av lycka när kom hem, och limmade på mig som en kardborre. Vi var båda två lika lyckliga över att vara tillsammans igen. 🙂 A hade inte misskött sig, men han är ju inte jag.

H hade lämnat bilen på min gård under en tjänsteresa till P, och kom in en sväng när han hämtade den. A hann förbi före jobbet så de hann diskutera A:s flytt. Tydligen kommer B nästa helg, för att hjälpa till, men jag vet inte om det ska hjälpas i gamla eller nya hemmet. Nå, det där löser de själva.

Jag håller mig borta från flyttbestyren. Skulle bara känna mig i vägen. Men snart ska jag åka till mitt föräldrahem och tala om att ”där ska det stå en stol, för det har det alltid gjort”. 😉 (Nej, skojar bara, A får inreda som han vill.)

UPDATE

Jag var för snabb att tro jag blivit frisk. Ikväll har jag ännu värre diarre än tidigare. 🙁