Allmänt

Efterrätt

Eftersom hela helgen gått i slött tempo, har jag inte brytt mig om att laga mat. A ville gärna äta hos mig i lördags, så jag lurade i honom broccoligratäng (rester sedan i fredags). 😆 Han gillar inte broccoli, så det blev mycket rester på hans tallrik och han blev ”snabbt mätt”. He he. Sedan kom inga fler önskemål om mat hos mamma den här helgen.

Jag blev tvärt sugen på äppelpaj med vaniljsås igår kväll, så jag hasade mig upp från soffan. Tänka sig, då gick det plötsligt bra att ställa sig i köket! 😯 Vaniljsåsen blev i minsta laget, eftersom jag inte fyllt på lagret med mjölk – men en liten skvätt är bättre än ingen skvätt. Får köpa hem mjölk under lunchen.

Planen är att handla mat idag, plus att gå till Apoteket. Jag är i ett läge då ”allt” börjar ta slut i min medicinlåda. Det finns annat jag också är ute efter på Apoteket, då den jag har nästan är slut. Faktiskt kom en av mina kollegor in på kontoret och sniffage i luften och undrade vad jag hade som doftade så gott. Hon hade också varit och provsniffat sig fram till en vinnare i apotekshyllan. 🙂

Min avdelning har köksvecka den här veckan. M, som alltid håller koll, har ledigt hela veckan, så vi andra måste försöka komma ihåg våra plikter. 😉