Allmänt

Första halkan

Hupp!

Jag höll på att fälla mig när jag kom till jobbet. Dagens regn är tydligen snöblandat, så rullstolsrampen jag genar uppför när jag går mot dörren var snorhal! 😯

Annars har jag inte märkt av halkan, men tog det lugnt på min väg till jobbet. Det var bara när jag sladdade runt ledstången in på rampen som fötterna gled undan för mig. 😉

Nu får jag söka fram (och impregnera) vinterskorna. *djup suck* Som vanligt hade jag planerat att spraya dem med impregnering långt innan det var dags att använda dem, men skjutit upp det så länge som möjligt. Impregneringen luktar väldigt starkt, så det är en fördel om jag kan lämna dem utomhus någon dag för att vädra bort lukten.

Sommarskorna – som jag ännu bär – har inget vidare grepp på halka. De behöver dessutom förnyas, det blir nog soptunnan för dem när jag nu byter till vintervarianten. Jag har inte kollat vinterskorna, om de behöver förnyas. De brukar se hyfsat fina ut på ovansidan, men sulorna kan helt plötsligt falla i bitar. (Det har jag råkat ut för.)

Låter det som att jag är shoppingsugen? Jajamensan! Jag pratade IKEA med min kontorsgranne A igår, och kände att jag är så sugen att åka dit. Det är läääänge sedan jag var till IKEA, eller hur? 😉 Det har kommit många nyheter i deras sortiment sedan jag var åt det hållet senast. Dessutom ”behöver” jag åka till Rusta, och kanske dessutom utomlands (till ”Tex-Mex”) för att kolla på skor… *blinkar åt syrran* Om inte den här helgen, så kanske nästa?

4 kommentarer på “Första halkan”

 1. IKEA och Rusta är ju alltid lockande – förutsatt att man inte behöver något särskilt!
  Vi MÅSTE till IKEA i helgen och jag är inte inspirerad – ALLS…
  Har varit där 2 gånger den senaste tiden. Men nu måste vi bestämma hyllor och bänkskiva inför kommande badrums/tvättstuge renovering… Jobbigt att ta beslut nu.
  Ibland är det tufft i I-landet…
  Trevlig helg!

  1. Jag vet precis vad jag ”behöver”, med en sannolikhetsprocent på runt 99 för att det jag verkligen vill ha ska vara slut när jag väl kommer dit. Men det är alltid trevlig med en liten utflykt! 🙂

 2. Usch. Halkan är min främsta orsak till att avsky vinter. Här påstås att vi ska få lite brittsommar.

  1. Här har det åtminstone slutat snöa. För den här gången. Suck. Dubbelsuck.

Kommentarer är stängda.