Allmänt, Foto

Förnyad garderob

Jag har fått in en del nytt i garderoben, som jag inte hunnit prova och visa er tidigare. Först och främst: ännu en pyjamas från Walmart, specialbeställd via min personal shopper.* 😉 Nu syns inte allt som står på tröjan/byxan, men det handlar om kaffe, rättare sagt kärlek till kaffe… Som gjord för mig! 😉

Jag gjorde det enkelt för mig, genom att fota allt från Ellos på samma bild. Från vänster till höger: en paisleymönstrad klänning (lång ärm), en mörkgrön klänning (lång ärm), en svart/vit klänning (3/4-ärm), en knallorange tunika (lång ärm) och en blekrosa tunika (3/4-ärm).

Dessutom beställde jag ett gäng leggings också, men de är inte mycket att visa på bild. Två svarta och en svart/vit (samma mönster som klänningen). En fleecekofta följde också med i beställningen, kamouflagemönstrad i gröna nyanser, men den ids jag inte visa. Den är bara för hemmabruk.

Som om inte all denna shopping var nog, så är jag väldigt IKEA-sugen också. Egentligen har jag inte tid – eller råd** – innan lönen kommer, men jag har värmt upp syrran och förvarnat att det snart är dags… 😉

Jag nämnde förresten fågelmataren i ett tidigare inlägg. Den är en riktig hit! Jag har redan fått fylla på både frön och talgbollar, och dessutom har jag hängt upp två fröbehållare till (det fanns ju lediga krokar till dem). Det är ganska kul att sitta och titta på sparvarna som kommer och äter. Nu duger minsann solrosfröna de nobbade i våras! 😳

UPDATE
En liten uppdatering angående fågelmataren: den vickar omkull hela tiden! 😳 Jag måste hitta ett bättre ställe att sätta den på (nu är det bara sand där den står) och verkligen slå fast röret i marken ordentligt, med en slägga.


*) Jag använder förstås syrran som personal shopper av just denna pyjamasmodell, som är väldigt billig på just Walmart. Modellen passar mig; t-shirtöverdel med kort ärm och caprimodell på byxorna, d v s de går just nedanför knäna. Längre än så får de inte vara, då blir det för varmt, men jag måste ha varma knän p g a värken.

**) OK, jag har kanske råd, men måste lämna in bilen på verkstad för att dels få öppnat den baklåsta bakluckan, dels byta dämpare på nämnda baklucka, innan besiktningen – om inte fullt två veckor. Har ingen aning om vad det kommer att kosta, så jag avvaktar med IKEA tills det är fixat. Och jag har fortfarande inte bytt framruta…