Allmänt, Foto

Tjuvstart

Jag och A, en annan medlem i styrelsen, åkte på fackkurs till P, där vi bodde på hotell. En perfekt avrundning på arbetsveckan: lunch-till-lunch-konferens med övernattning! 🙂

Vi fick stora fina nyrenoverade rum, med både dubbelsängar, fåtöljer och hörnsoffa! Ledtråd: om det finns ett eluttag (för mobilladdaren) på nattduksbordet, är rummet uppdaterat till nutid. I Stockholm fanns uttaget i ett hörn vid golvet bakom en gardin. Just sayin’.*

Det var en riktigt bra konferens, speciellt med godismått mätt. AKO-kolor! 😆 Men vi fick mycket matnyttig information och pepp också, såklart.

På väg hemåt gjorde vi en avstickare till shoppingområdet S, utanför L, när vi ändå passerade. Det är ju synd att låta ett shoppingtillfälle gå sig ur händerna… Jag har – kors i taket! – köpt årets första julklapp (till lille J)! 😯 Köpte ett par nya spel också, så gossarna och jag kan roa oss på nya sätt nästa gång de kommer.

En perfekt tjuvstart på helgen! 😉


*) Inget ont om hotellet i Stockholm, men det behövde uppdateras. Inte bara att uttaget satt på helt fel ställe, det var andra saker också. Men det var rent och fräscht, helt rekommendabelt!