Allmänt

Så snopet

Jag var duktig, och for och handlade direkt efter jobbet. Kom hem och började lasta in varorna. Skulle dricka lite vatten – och kranen var tom?!? En vattenläcka har ställt till det för de boende på flera ställen, inte bara i mitt grannskap. Hupp! 😳

Jag ska nu försöka hitta på någon middag jag kan laga/äta utan vatten. Hmmm. Smörgås & mjölk? Fil & flingor? Chips & godis? 😉

Det enda jag är riktigt säker på är att jag inte ska koka te: det vatten som finns i vattenkokaren sedan tidigare, ska användas till snabbkaffe imorgon bitti, ifall vattnet inte är tillbaka då. Jag antar inte mänsklig form blir inte människa utan morgonkaffe, så enkelt är det.

2 kommentarer på “Så snopet”

  1. Hände häromveckan hos oss också. Slutade med att maken köpt hem dunkar som vi tydligen ska ha vatten i för säkerhets skull. Han börjar bli en riktig prepper.

    1. Det skadar inte att preppa med vattendunkar, för man blir ju så handikappad utan vatten. Och aldrig är man så törstig som när vattnet är borta…
      Vi kunde hämta dricksvatten på brandstationen, men jag har inget annat än tillbringare eller hinkar (utan lock) att hämta i, så jag iddes inte. Jag hade behövt en ordentlig plastdunk att frakta vattnet i.

Kommentarer är stängda.